Weboldalkészítés

Egyedi és igényes, letisztult honlapra van szüksége, de nem teljesen bízik az ingyenes és fizetős weblapkészítő felületekben? Nincs elég ideje, tudása a témában? Szereti a precizitást és pontosságot, ha az autót az autószerelő szereli meg, és nem a szomszéd? A weboldalkészítés nálunk minden esetben képzett és naprakész informatikusok által történik.

Amennyiben weboldalra van szüksége, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a hivatkozáson található elérhetőségeinken, illetve, kérem írjon az info@itnav.hu email címre, vagy hívja a +36 20 333 1 333-as telefonszámot!

A weblapkészítés célja

Egy jó weboldal által elérheti és megcélozhatja potenciális leendő ügyfeleit vagy partnereit, növelve ezzel a láthatóságot és az üzleti lehetőségeket. A jól megtervezett és hatékony honlap segítségével növelheti ügyfélbázisát, erősítheti hitelességét és versenyképességét a digitális térben. Ez ma már szinte alap és igen fontos eszköz a vállalkozások és intézmények számára az online sikeres jelenlét kialakításában és fenntartásában.

Weboldalkészítés képzett informatikusok által – cégeknek, önkormányzatoknak és magánszemélyeknek egyaránt

Weboldal készítés EgerEgyre több gyors és azonnali megoldást ígérnek az interneten. Olyan weblapokat, aminek létrehozásához még csak informatikai háttér sem kell. Mindezt ingyen, bérmentve. Mi egy kicsit másképp gondolkodunk erről. A biztos alapokban, a szakmai tudásban hiszünk.

Egri informatikusaink ismerik és értik is a weboldalak működését, így később is tudunk segíteni bármilyen felmerülő kérdés esetén. A honlap pedig informatikai fókusszal készül el, szem előtt tartva napjaink technológiáit, a felhasználói élményt, a keresőbarát kialakítást (pl. SEO szempontok), és az egyedi igényeket egyaránt.

Cégének van szüksége weboldalra, vagy szabadúszóként tevékenykedik? Magánszemélyként tervez honlapot létrehozni, blogolni? Önkormányzatának online jelenlétét dobná fel? Ránk számíthat!

A legmodernebb webes technikákkal dolgozunk

Követjük és alkalmazzuk a legmodernebb webes technikákat, figyelemmel kísérjük az aktuális trendeket.

Egyszerű, letisztult megjelenés, mobilbarát felület

Ügyelünk az egyszerűbb, letisztultabb megjelenés létrehozására a mobilbarát oldalakra való tekintettel, ezért reszponzív webdesign-t alkalmazunk.

Felhasználó- és keresőbarát kialakítás

Honlapját egyedi programozással vagy tartalomkezelő rendszerek használatával alkotjuk meg nem csupán az arculat, de a funkcionalitás vonatkozásában is. A tervezésnél különös figyelmet fordítunk a felhasználó-, és keresőbarát kialakításra egyaránt.

Mindeközben nem veszítjük szem elől az oldalra látogatók elvárásait sem, cégünknek így alapvető szempont a felhasználóbarát felület megalkotása.

Egyedi weblapkészítés és tervezés

Elengedhetetlennek tartjuk, hogy az elkészült oldalak minden esetben egyedülálló kivitelezésűek legyenek, hogy megragadják az odalátogatók figyelmét. A színvonalas és egyedi tervezésű honlapok pedig garantáltan több ügyfelet, vevőt generálnak.

A weboldalkészítés során az a legalapvetőbb kritérium számunkra, hogy mindig az Ön igényeire szabva végezzük el munkánkat. A folyamat során ezért végig fokozott figyelmet fordítunk az egyedi kérésekre, valamint segítünk elképzelései megvalósításában, azok továbbfejlesztésében.

Tárhely és domain intézés

A tárhely és a domain név két alapvető eleme egy sikeres weboldalnak. Ezek kiválasztása nemcsak fontos, hanem alapvető lépés a weboldal létrehozása során. Hiszen

  • a tárhely biztosítja a weboldal helyét az interneten, míg a
  • domain név az azonosító, ami segíti az embereket abban, hogy megtalálják Önt és vállalkozását az online térben.

Szolgáltatásaink segítségével könnyen és hatékonyan intézheti ezeket a lépéseket, hogy weboldala gyorsan és stabilan működjön, egyedi domain névvel, ami így biztosan megfelel vállalkozása céljainak.

Honlap karbantartás

Utólag sem engedjük el a kezét. Bármilyen kérdése merül fel, bátran kereshet minket. A honlap karbantartás és az üzemben tartás pedig lehetővé teszi, hogy a látogató minden esetben valós, friss információk birtokába jusson. Elengedhetetlen tehát a tartalom, az adatok, az illusztrációk aktualitása, naprakészsége.

A WordPress weboldal előnyei felhasználói oldalról

Wordpress weboldalkészítés

A WordPress napjaink egyik legnépszerűbb rendszere. Nem véletlenül. Mi is hiszünk benne. Nem csupán új honlapot kapnak ügyfeleink, hanem egy olyan eszközt, amellyel teljes kontrollt szerezhetnek az online jelenlétük felett.

  • A szerkesztés lehetősége hatalmas lépés az autonómia felé, hiszen ügyfeleink saját maguk alakíthatják és frissíthetik weboldalukat, anélkül hogy függővé válnának egy fejlesztőtől vagy szakértőtől.
  • A gyors elkészülés nem csupán időt takarít meg, hanem lehetővé teszi, hogy ügyfeleink minél előbb felkapaszkodjanak az online térbe, és megmutathassák magukat a világnak.
  • Az egyszerű módosíthatóság és bővíthetőség további rugalmasságot biztosít ügyfeleink számára, akik így könnyen alkalmazkodhatnak az üzleti igények változásaihoz és újításaihoz.

A WordPress weboldal tehát minden szempontból olyan eszköz, ami minden szempontból segíti ügyfeleinknek a digitális térben is hatékonyan és sikeresen működni.

A weboldalkészítés menete

A weboldalkészítés cégünkkel a következő módon történik:

  • A weboldalkészítése során nagy hangsúlyt fektetünk a konzultációra, ami történhet online meetingen vagy személyesen Egerben
  • Ezután közösen átgondoljuk és átdolgozzuk a dizájnt, akár meglévő sablonok alapján, akár más weboldalak inspirációjára támaszkodva.
  • Az éles publikálás előtt mindig láthatja az ügyfél az oldalt, és további módosításokat kérhet, mielőtt végleg átadjuk az oldalt.
  • Az átadás után is számíthat támogatásunkra, frissítjük az oldalt és segítünk a tartalom feltöltésében és karbantartásában, hogy az mindig friss és releváns legyen.

Szolgáltatásunk tehát arra törekszik, hogy a teljes folyamaton, A-Z-ig végigkísérjük ügyfeleinket a weboldalkészítés lépésein.

Konklúzió: a jó weboldal ma már alap!

Napjainkban ma már szinte minden cég, vállalat vagy szolgáltatás rendelkezik weboldallal, hiszen ez a legkézenfekvőbb módja annak, hogy az adott társaság bemutassa, népszerűsítse magát és szolgáltatásait.

Egyesek magukra vállalják a honlap tervezésének munkálatait, míg mások úgy döntenek, profi szakemberre bízzák a megvalósítást. A terveztetés, mint lehetőség, számtalan előnnyel rendelkezik; ha professzionális weboldalt szeretnénk a magunkénak tudni, kétségkívül érdemes ezt az opciót választanunk.