Tárhely

Optimális tárhelyre van szüksége weboldala üzemeltetéséhez, illetve adatai tárolásához? Válassza cégünk tárhely szolgáltatását!

A webes szerverszolgáltatások közül a legalapvetőbb és legfontosabb szolgáltatás a maga a tárhely, ahol különböző adatainkat, fájljainkat, weboldalunkat tudjuk tárolni.

A tárhely meghatározását többféle oldalról meg lehet közelíteni. Jelentése egyrészt takarja a szervernek azt a részét, amelyben az adatok elhelyezésre kerülnek, egy bizonyos webcím keresésekor a weboldal tartalma a tárhelyről érhető el, elérését rendszerint nagyteljesítményű szerverek biztosítják számunkra. Másrészt a tárhely egy olyan lemezterület, amit egy számítógépen, vagy szerveren hoznak létre, hogy a felhasználók szabadon feltölthessék adataikat, vagy akár egész weboldalukat. Az internetes tárhely szolgáltatás továbbá egy webes kiszolgálás, mely lényegét tekintve egy úgynevezett kiszolgálóként/webes szerverként fogható fel, feladata erőforrásainak szétosztása egyszerre több felhasználó között. Ezáltal minden webes felhasználó elfoglal egy tárhelyet, amely egy adott domain néven érhető el. Lényeges tudnunk, hogy a tárhely bérlés szolgáltatás az internetes megjelenés lehető legolcsóbb fajtája. Az ilyen szolgáltatást végző vállalat szerverén minden egyéb kiegészítés megtalálható, ami a weblap futtatásához szükséges.

Szolgáltatásunkkal garantáljuk ránk bízott szerverének megbízható üzemeltetését, működtetését, valamint felelősséget vállalunk adatai fizikai biztonságának megőrzésében; központunkban minden lehetséges biztonsági elemet megtalál. Külön figyelmet fordítunk továbbá az egyéb kiegészítő szolgáltatások biztosítására is, melyek hozzájárulnak weboldalának megfelelő működéséhez, monitorozásához.

Akár első elkészült weboldalához keres tárhelyet, akár professzionális fejlesztőként van szüksége szolgáltatásra, vagy akár több nagyobb forgalommal rendelkező webáruház üzemeltetéséhez szeretne potenciális szolgáltatót találni; mi rendelkezésére állunk!

Tapasztalt, hozzáértő tárhely szolgáltatóként megbízható, ügyfélközpontú, és gazdaságos megoldásokat kínálunk Ön számára!

Tárhely szolgáltatásainkról:

Támogatott szerveroldali technológiák:

  • Linux, MySQL (dtc. tárhely csomagok)
  • Microsoft Windows Server, MSSQL
Hagyományos web tárhely csomagjaink segítségével Ön könnyedén menedzselheti honlapját, kezelheti levelezését és tarthatja fent domain nevét. A biztosított tárhelyekhez kezelőpanelt biztosítunk, amelyen elvégezheti a tárhelyéhez kapcsolódó beállításokat.

A megszokott szolgáltatásokon kívül (tárhely, postafiók, web kiszolgálás), rengeteg  értéknövelt szolgáltatást biztosítunk ügyfeleinknek:

Valamennyi kiszolgálónk ipari szabvány Fujitsu szerver, ami biztosítja az optimális sebességet, maximális rendelkezésre állást és a gyors és precíz hibajavítást, növelve ezzel a rendszer megbízhatóságát. Részletes windows tárhely információk a következő hivatkozáson a kapcsolatosan.

Tárhely szolgáltatási díjaink

1GB-os tárhely szolgáltatásunk már havi 825,-ft+áfa díjon elérhető. Amennyiben egyedi tárhely igénye van vagy további információkat szeretne kérem hívja a 36 36 317 998 telefonszámot vagy írjon a   tarhely@itnav.hu email címre.


Tárhely szolgáltatás megrendelésének menete:

Tárhely szolgáltatás igényléséhez az IT-Nav Hungary által kiadott mindenkori legfrissebb tárhely megrendelőlapra van szükség.

1. A letölthető megrendelőlapot töltse ki.
Letölthető dokumentumok: Tárhely szolgáltatás megrendelő.

2. A kitöltött és aláírt tárhely megrendelőlapot juttassa el részünkre.

Faxon a+36 36 317 998 telefonszámra vagy szkennelve a tarhely@itnav.hu email címre.

3. Az eredeti tárhely megrendelőlapot kérjük postázza el az alábbi címre.
IT-Nav Hungary, 3300 Eger Hatvani kapu tér 8.

Amennyiben tárhely szolgáltatásunk iránt érdeklődik kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a hivatkozáson található elérhetőségeinken,  illetve, kérem írjon az info@itnav.hu email címre, vagy hívja a +36 20 333 1 333-as telefonszámot!