Cégismertető

Az IT-Nav Hungary Kft. 2008-ban alapított, magyar, informatikai fejlesztéssel, rendszerbevezetéssel, szolgáltatással, rendszer üzemeltetéssel és tanácsadással foglalkozó vállalkozás.

Tevékenységünk középpontjában az informatikai szolgáltatások állnak az emberiség javára, az emberiesség jegyében.

Partnereink számára olyan innovatív megoldásokat kínálunk, melyek elérhető közelségbe hozzák  az informatikai megoldások kreatív és széles portfólióját.

Kollégáink évtizedes szakmai tapasztalattal és felsőfokú elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkező informatikai mérnökök. Munkatársaink létszáma, termékeink és szolgáltatásaink összetétele, az általunk kínált informatikai megoldások köre folyamatosan bővül.

Elsősorban a szociálisan érintett területeket támogatva, másodsorban az ipari és az államigazgatási területre koncentrálva, saját rendszerek fejlesztésével és nyílt forrású rendszerek bevezetésével és üzemeltetésével foglakozunk.

Széleskörű szolgáltatásainkkal egyaránt kreatív megoldásokat kínálunk a szerényebb költségvetésből gazdálkodó vállalkozások, egyesületek, szervezetek és a versenyszférában tevékenykedő vállalkozások alapvetően megkövetelt magas szintű elvárásainak.

Szolgáltatási portfóliónk az ügyfél igények felmérésétől, a rendszertervezésen keresztül, a munkafolyamatok hatékonyabbá tételéig teljes körűen felölel minden olyan tevékenységet, amelyek együttes és szakszerű elvégzése garantálja egy informatikai projekt sikerét.

Ezen belül természetesen nagy hangsúlyt fektetünk a korszerű információtechnológiai eszközök alkalmazására. Termékeink, rendszereink alapvetően nyílt forrásúak, kihasználjuk a nyílt forráskódú technológia által nyújtott előnyöket, a magas szintű fejlesztői és felhasználó lehetőségeket, széleskörű technológiai támogatást.

Valamennyi szerver kiszolgálónk Magyarország legkorszerűbb adatközpontjában elhelyezett ipari szabvány fujitsu szerver, ami biztosítja az optimális sebességet, maximális rendelkezésre állást, a gyors és precíz hibajavítást, növelve ezzel a rendszereink megbízhatóságát.

Tisztelettel:
Juhász Péter
cégvezető