Honlap karbantartás

Van egy jól megalkotott honlapja, azonban nincs ideje, kapacitása elvégezni a hosszadalmas karbantartási folyamatokat? Bízza csak ránk felületét!

Nem ritka eset, hogy egy honlapot gondosan, és drága pénzért elkészítenek, ami látszólag jól is működik. Sikeressége és látogatottsága azonban máson is múlik; itt jön a lényeg: a karbantartás kulcsfontosságú szerepe. A weboldalak akkor funkcionálnak igazán jól, ha a karbantartási műveletek megfelelően el vannak végezve.

A üzemben tartás lehetővé teszi, hogy a látogató minden esetben valós, friss információk birtokába jusson, így elengedhetetlen a tartalom, az adatok, az illusztrációk aktualitása, naprakészsége.

Ezen szervizelési munkálatok továbbá megteremtik a honlap biztonságos működését, ugyanis a folyamat védelmet nyújt a internetes hackerek, a különféle vírusok, a káros kódok ellen. E célból lényeges a rendszer folyamatos frissítése, a honlap motorjának, valamint a felhasznált egyéb bővítményeknek, programoknak, kiegészítőknek az állandó felügyelete. Ami nem elhanyagolható, hogy abban az esetben, ha a portálunkat esetleges támadás éri, a szisztematikus biztonsági mentéssel visszaállítható rendszerünk eredeti állapota. Emellett a védelem szempontjából érdemes létrehozni egy titkosított csatornát a látogatók és a honlapunk kapcsolattartása során; a karbantartás ezt is megoldja.

A karbantartás a weboldal biztonságos működésén és általános aktualizálásán túl magába foglalja a holnap modernizálását, átalakítását, akár teljes megújulását.

Cégünk vállalja a weboldalak alkalmi, kisebb mértékű szerkesztését, valamint teljesíti a rendszeres karbantartási folyamatok elvégzését is!


Ha honlapot karbantartás iránt érdeklődik, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a hivatkozáson található elérhetőségeinken,  illetve, kérem írjon az info@itnav.hu email címre, vagy hívja a +36 20 333 1 333-as telefonszámot!