Önkormányzatok részére

Támogatva az önkormányzatokat, kedvező feltételekkel vállaljuk a honlapjaik szakszerű elkészítését és üzemeltetését, amennyiben érdekli a lehetőség, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, munkatársaink rövidesen felveszik Önnel a kapcsolatot!

 

 

 

SZOLGÁLTATÁSAINK RÉSZLETES ISMERTETÉSE:


HONLAP KÉSZÍTÉS

Korszerű Internetes megjelenés elérhető feltételekkel!
Önkormányzatok részére kedvező feltételekkel állítunk össze modern és egyedi grafikai színvilággal, igényes megjelenéssel internetes portálokat. Ha nem készült még el az Önkormányzat weboldala, vagy elkészült, de nem naprakész, esetleg nincs kellő rugalmassággal és alapossággal karbantartva, most erre kínálunk Önnek több szempontból is kedvező alternatívát.
Meglévő weblapját kívánságára átalakítjuk olyanná, hogy annak tartalmát mostantól akár Ön is módosíthatja. Bízza tapasztalt és naprakész szakmai felkészültséggel rendelkező kollégáinkra internetes megjelenését.

KIVITELEZÉSI AJÁNLÁSAINK

KIVITELEZÉSI REFERENCIÁINK (nem teljes lista)


INFOKOMMUNIKÁCIÓS AKADÁLYMENTESÍTÉS

Infokommunikációs akadálymentesítés

Bővebb információért kattintson a hivatkozásra.


Amennyiben önkormányzati honlapot vagy akadálymentes weboldalt szeretne készíttetni kérem töltse ki az alábbi űrlapot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a hivatkozáson található elérhetőségeinken.

    Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót.