Az IT-Nav Hungary Kft. 8 566 888 Ft forint uniós támogatást nyert a GINOP-5.2.4-16-2016-01286 – Szolgáltatásfejlesztés gyakornokok foglalkoztatásával az IT-NAV Hungary Kft-nél című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.

Projekt adatai:

Kedvezményezett neve:
IT-Nav Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Szolgáltatásfejlesztés gyakornokok foglalkoztatásával az IT-NAV Hungary Kft-nél
Szerződött támogatás összege: 8 566 888 Ft
Támogatás mértéke (%-ban): 100%
Projekt tartalmának bemutatása: Az IT-Nav Hungary Kft. három gyakornok foglalkoztatását tudja megvalósítani a vissza nem térítendő támogatás segítségével. A gyakornokok pályakezdők, így a programon való részvétel nagyban hozzájárul szakmai tapasztalatuk bővítéséhez, melynek köszönhetően a jövőben szakmailag felkészülten találhatnak majd állandó munkát. A támogatásnak köszönhetően a gyakornokok bérét és járulékait az IT-NAV Hungary Kft. ki tudja egyenlíteni. A projekt keretén belül eszközbeszerzés is megvalósul, amely a pályakezdő fiatalok foglalkoztatása során a mindennapi feladatok elvégzéséhez elengedhetetlenek és emellett összhangban van az állományi létszám növekedéséből adódó bővítés szükségességességével. A beszerzés a gyakornokok munkakörülményeinek és a szolgáltatások minőségének javítása érdekében valósul meg.
Az alkalmazni kívánt három gyakornokot elavult, frissítésre szoruló weboldalaknak a megújításával kívánjuk foglalkoztatni. A munka elvégzéséhez szükséges alapismeretekkel rendelkeznek, a gyakorlati szakmai ismereteket pedig a cég ügyvezetője és alapítója, mint vállalati gyakorlati kapcsolattartó mentorálasa mellett szerezhetik meg, aki informatikai mérnök végzettséggel és komoly szakmai tapasztalattal rendelkezik a webes szolgáltatásokban és kivitelezésekben, és részt vett ezeknek az oldalaknak a kialakításában, vagy önállóan hozta létre őket.
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.04.30
Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-01286